Studio B Architects Logo

Salvation Army, Chirnside Park, Vic

This worship auditorium incorporates natural cooling achieved by a thermal chimney and basement labyrinth. Natural lighting is carefully integrated to allow AV projection and the roof is supported on two engineered timber trusses. The foyer links seamlessly through frameless glass doors and the parents room has direct view.

Download Mooroolbark Salvos 442kb

Steve Black, Corps Officer, Mooroolbark Salvation Army: New Church Complex -
"The building is fantastic, it does everything we want". "As we approach the end of our fist year of occupancy we are enjoying a building that not only suits our needs for worship and local activities but also available for the community to utilize.  The Worship Centre in particular has a very warm & soft atmosphere when people gather to Worship".

Back to project type: